Thursday 21 November 2013

Rento asu tupsupipon kanssa

Omalta osaltani tämä syksy on mennyt sairastellessa. Olen harmikseni onnistunut saamaan itselleni vähän pidempikestoisemman taudin ja vaikka olenkin viime viikot pystynyt elämään aika normaalia elämää, jouduin tänään jäämään kotiin tavallista korkeamman kuumeen vuoksi. 

Vaikka nyt näpyttelenkin tätä postausta villasukat jalassa ja teemuki kädessä, ajattelin jakaa muutaman rennomman asukuvan parin viikon takaa. Tuolloin avomieheni halusi nimittäin piristää minua lääkärikäyntini jälkeen viemällä minut (hmh... omaan lempipaikkaansa!) syömään hampurilaisia ja täytyy myöntää, että se olikin täydellinen valinta kipeän tyttöystävän hemmotteluun. Rentoon ravintolaan mennessä ei lainkaan haitannut, että olin väsyneenä ennen klinikalle lähtöä pukenut päälleni Niken treenihousut ja piilottanut oikuttelevat hiukseni muhkean tupsupipon alle!
Takki Maje, Pipo Hallhuber
Laukku LV, Kengät Converse

16 comments:

  1. Ihana pipo, näytät staililta ja söötiltä. : ) Onpa ikävä, kun olet sairas, pikaista paranemista ja iloista joulunodotusta! Pariisi-postauksesi olivat tätä harmaata arkea piristäviä.

    ReplyDelete
  2. Oi, kiitos Marjukka! <3
    Täällä yritetään parantua teen ja tumman suklaan voimin, eiköhän tämä tästä! :)

    ReplyDelete
  3. Osaisitko ollenkaa sanoa miltä nettisivulta ton tyylistä takkia löytyis?:)
    Rakastuin siihen! Toivottavasti sä paranet pian:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Louise! :)
      Voisin vaikka kurkistaa muutamien kauppojen tarjontaa ja tehdä tästä ihan erillisen postauksen! :)

      Delete
  4. Tuo pipo on kyllä aivan ihana! En ole itse koskaan ollut pipoihmisiä, mutta tuon voisin ottaa ihan milloin vain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voisin kuvitella, että tämä sopisi myös sinulle oikein hyvin! :) Itse tykkään kokeilla usein erilaisia pipoja ja hattuja, mutta usein ne jäävät kauppaan; kiva, että nyt on yksi tälläinen, vähän siistimpi pipo!

      Delete
  5. Olet jotenkin niin suloinen pipo päässä! Sairastelu ei ole koskaan kivaa, puolikuntoisena jää niin paljon tekemättä kun energiatasot ovat niin vähissä. :/

    Joko siellä satoi lunta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä vain, jos siis valkoista, maahan sulavaa räntää voi lumeksi kutsua! ;) Tänään olikin ihan huisin kylmä, aamulla mittari näytti neljää pakkasastetta!

      Ja kiitos kovasti, aika paljon hymyjä sain kaupungilla kävellessäni, en tiedä, vaikuttikohan tuo pipo asiaan! :D

      Delete
  6. Mykoplasma? Mulla oli viime talvena ja olin aivan järkyttävän kauan sairaana ja huonossa kunnossa. Mikä ikinä onkaan, niin pikaista paranemista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, tuo mykoplasma on myös todella ikävä tauti! Minulla ei ole siitä onneksi kokemusta, mutta jokin samansuuntainen, hieman pitkäkestoisempi tauti on tällä kertaa kyseessä...

      Kiitos kovasti toivotuksista, toivon, että voiton puolella jo ollaan! :)

      Delete
  7. Hurmaava pipo! En osaa käyttää pipoja, mutta tuollainen voisikin olla ihan kokeilemisen arvoinen..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Pipsa! Minä olen aiemmin vin ihastellut pipoja ja hattuja muilla, mutta viime vuosina olen innostunut enenevissä määrin käyttämään niitä myös itse! :)

      Kannattaa ehdottomasti kokeilla, pipo on mitä parhain asuste niin huonoina hiuspäivinä, kuin kylmillä talvipakkasillakin! :)

      Delete
  8. Hei onko tuo LV almasi mitä kokoa ja onko se epi nahkaisena? Oletko tykännyt koosta ja epi nahasta? Mietin itse tuon saman laukun ostoa mutta vernis houkuttelisi, myös koko on mietinnässä, joko pm tai gm kokoisena hankin todennäköisesti laukun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Almani on sitä isointa kokoa (onkohan se sitten MM, eikö tuo GM ole se matkalaukku-Alma-koko?) ja se on tosiaan mattaista epi-nahkaa. Olen ollut todella tyytyväinen niin kokoon kuin materiaaliinkiin, musta on helppo väri arkilaukulle ja laukku on tarpeeksi suuri mahduttamaan kaiken tarpeellisen! :)

      Nuo Vernis-materiaalit ovat myös tosi kauniita, joten sinulla on vaikea valinta edessä! :)

      P.S. Näin isoa ja huolettomassa käytössä olevaa arkilaukkua en välttämättä ottaisi missään vaaleassa verniksessä, sillä ne saattavat olla mahdottomia puhdistaa (kokemusta on!), mutta pienempi vernis-laukku tai tumma väri ovat varmasti hyviä valintoja!

      Delete
  9. Siinä vasta täydellinen asukokonaisuus! Mustaa ei voi koskaan olla liikaa. ;)

    ReplyDelete