Friday 26 April 2013

Le Printemps est-il arrivé?

Moni teistä ihasteli eilisen postauksen varsin kesäisiä kuvia ja tajusin, etten oikeastaan tiedä, miten kevät on tällä hetkellä edennyt siellä Suomessa. Joka aamu tarkistan kyllä rakkaan kotikaupunkini Rauman sään, mutta enpä muista blogeissakaan nähneeni paljon kuvia ulkosalta. Täällä kevät taitaa olla kylmin yli sataan vuoteen, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että voisin laittaa talvitakit ja -kengät pois ja siirtää ballerinat ja muutkin kesäiset jutut paremmin esille.

Näyttää siltä, että jokainen seuraamani bloggaaja odottaa malttamattomana pysyvien lämpimien ilmojen saapumista, enkä yhtään ihmettele: ainakin omalta osaltani auringolla ja lämmöllä on ihmeitä tekevä vaikutus!
Takki Valentino, Nilkkurit Isabel Marant, Huivi & Laukku Louis Vuitton

Postauksen kuva on otettu jo joitain viikkoja sitten, mutta tällä pessimistillä riippuu vielä kaikki talvitakit siististi henkareissa. Tämän viikonlopun tehtävälistalla voisi siis olla parvekehuonekalujen oston lisäksi vaatekaappien inventaario...

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

14 comments:

  1. Oíh upean tyylikäs takki ...mistä tuo kaunokainen on löytynyt ? :-) Ihanaa kun näitä postauksia tulee näin useasti! Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Takki on Red Valentinon viime talven mallistoa.

      Ihanaa sunnuntaita! :)

      Delete
  2. Hei, ja ensin alkuun terveiset täältä "kotoa" Raumalta <3 Täällä on tosiaan vielä melko hyisevän kylmät kelit verrattuna sinne Saksan aurinkoisiin, ihaniin kevätkuviin. Täällä on juuri uskaltanut siirtää saappaat hieman taka-alalle ja varovasti siirtyä consseihin. Baltsukeleistä tosin jo haaveillessa...
    Ylläsi on tuossa kuvassa jälleen mielettömän kaunis takki (koko asu on todella tyylikäs). Ja näytät niin kauniilta muutenkin kuten aina :)
    Oikein ihanaa alkanutta viikonloppua Sinulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa Johanna! :) Täälläkin on iloittu Converse-keleistä; kiva sujauttaa jalkaan jotain kevyttä raskaiden talvikenkien jälkeen!

      Hih, sinä olet kyllä nähnyt minut niin monta kertaa kaikkea muuta kuin tyylikkäänä, mutta kiitos kaunis! <3 Oikein ihanaa sunnuntaita ja paljon terveisiä sinne Raumalle!

      Delete
  3. Tampereella on ainakin ollut hyisen kylmää, lunta on vielä pikkuisen siellä täällä ja mittari näyttää tällä hetkellä 2,5 astetta (Päivällä tosin käy 10 asteessa..). Vettä on satanut koko päivän.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olenkin ajatellut että onko siellä vielä lunta kun lämpötilat ovat olleet ajoittain jo aika korkealla, joten kiitos vaan päivityksestä! :) Onneksi tuo vesisade enteilee kevättä ja lumien sulamista! :)

      Delete
  4. mitä kassissa ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taidan olla vähän tylsä bloggaja, mutta kassissa ei ole mitään uutta, mitä en olisi blogin puolella jo esitellyt... Muistaakseni kuva on napattu kaupunkipäivältä jolloin hankin uuden Monogram Shawlin :)

      Delete
  5. Il n'est pas arrivé! Voi kun olisikin, mutta taas on aivan hyytävän oloinen ja harmaa aamu :-( Juuri tuollainen Valentinon takki pitäisi olla täälläkin käytössä, se on hieno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, minunkin puolestani tuo harmaus saisi jo lähteä! Muut talvitakit jo pakkasinkin, mutta tämän yhden jätin vielä kylmien iltojen varalle... Toivottavasti käyttöä tulee kuitenkin seuraavan kerran vasta ensi syksynä!

      Delete
  6. Ihana kuva! Vaatekaappien inventaariota täälläkin on perusteellisesti tehty. :)
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinne! PS. Sain kenkäostokset tehtyä.. ;)

    ReplyDelete
  7. Ooh, mitä hankintoja! Ihania! <3

    Minulta löytyy nuo samat ballerinat, ovat olleet todella paljon käytössä! :)
    Ihanaa kevättä Alma! <3

    ReplyDelete