Wednesday 14 November 2012

Pieni piristys

Elämässä tapahtuu välillä kaikennäköistä ja olenkin ihan tietoisesti päättänyt jättää ne kaikkein henkilökohtaisimmat jutut blogini ulkopuolelle. Mieluummin pidän blogini hyvän mielen paikkana ja bloggailen niistä arjen kauniista asioista, joskus on nimittäin hyvä laittaa murheet hetkeksi sivuun ja mietiskellä ihan muita juttuja.

Niin kuin varmaan jo arvasittekin, minulla ei ole ollut ihan paras viikko meneillään. Ensin ajattelin pitäväni hieman taukoa ja kasaavani omat ajatukseni, mutta sitten taas muistin, kuinka paljon tämä bloggailu piristää ja päätin tulla kirjoittelemaan. Mitään ihmeellistä sanottavaa tai näytettävää minulla ei tällä kertaa ole, mutta ajattelin jakaa kanssanne muutaman kuvan, jotka tänä aamuna piristivät hieman omaa mieltäni.

35 comments:

  1. so cute!

    Fit
    ______________________________
    www.fashionbyfit.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Voi mikä ihana koiranpentu! Olen monesti todennut elämässä, että jos koira ei saa mielialaa kohoamaan, niin sitten on asiat huonosti. Tsemppiä Maija! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, ihanasti sanottu <3 Eiköhän nuo asiat pian järjesty, kiitos tsempistä! :)

      Delete
  3. Toivottavasti asiat kääntyy paremmin päin! :)
    Herkut piristää aina. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on niin totta! Onneksi meillä on ollut herkut aika vähissä, olen sellainen surusyöpöttelijä etten varmaan saisi housuja enää kiinni! ;)

      Delete
  4. Vielä yksi Maija ottaa osaa tähän:) Mietin juuri samaa, että jos ei tuo söpöliini pikku koira hieman piristä niin mikä sitten. Tosi kauniita kuvia.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tuo on kyllä todella suloinen koira. Mieltä taitaa piristää myös muisto tuosta päivästä: kävely aurinkoisessa puistossa, Angelinan herkut ja lyhyet nokoset ulkoilmassa, ihana päivä! <3

      Delete
  5. Voimia Maija, mitä ikinä lieneekään <3. Kaikilla on niitä päiviä tai viikkoja, jolloin elämä ei ole niin huoletonta. Se, että sen sanoo ääneen, tuo vain lisää inhimillisyyttä ja aitoutta. Se ei suinkaan vie pois blogin tarkoitusta olla hyvän mielen paikka. Aurinkoista mieltä marraskuuhun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos hirmuisesti! <3

      Onneksi mistään kuolemanvakavasta asiasta ei ole kysymys, mutta välillä vain tuntuu että vastoinkäymiset kasaantuvat kerralla. Onneksi asioilla on tapana järjestyä ja olen vakaasti päättänyt uskoa siihen myös tällä kertaa! :)

      Delete
  6. Elamassa sattuu ja tapahtuu eika niita kaikkia asioita tarvitse jakaa puolen maailman kanssa. Hyva kuitenkin sinulle itsellesi etta pystyt nakemaan myos mukavia asioita huolien keskelta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta! Itsekin yritän muistutella itselleni mistä kaikesta sitä on tullut selvittyä - ja miten pieniltä monet muut ja nämä tämän hetkiset murheet niiden asioiden rinnalla ovat.

      Delete
  7. Voi miten liikkis koiruli :) mua ainakin piristi :) toivottavasti sun asiat selviävät pian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on kyllä tosi suloinen ja vielä niin pieni!

      Eiköhän nuo asiat pikapuolin järjesty, kiitos tsempistä!

      Delete
  8. Moi! Sulle olisi pieni haaste blogissani http://rhapsodyinme-aino.blogspot.fi/2012/11/palkinto.html :)

    ReplyDelete
  9. Tsemppiä sulle paljon ja toivottavasti kaikki järjestyy! (: <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti! Olen jo saanut näistä murheista jonkinlaisen henkisen voiton, joten eiköhän ne asiat piakkoin ala järjestyä! :)

      Delete
  10. Voi ettienettä mikä cavalier-pentu! <3 Eihän tuollaista hurmuria katsoessa voi olla hymyilemättä :) Toivottavasti hymy näyttäytyy pian sielläkin, asioilla on tapana järjestyä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! Aivan supersuloinen pikku hurmuri! :)

      Kiitos tsempistä ihanuus!

      Delete
  11. Oi, mikä hurmaava pikkuinen hauveli! <3 Tsemppiä, toivottavasti huolesi selviävät pian. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hän on kyllä tosi suloinen, pieni luppakorva! :)

      Uskon kyllä että nuo asiat saadaan jollain tavalla järjestettyä, kiitos kovasti tsempistä!

      Delete
  12. Postauksessasi torstaina 8.11. näytät kuvissa mielestäni aivan näyttelijätär Catherine Deneveulta nuorena! Olenkin miettinyt joskus kovastikin tätä yhtäläisyyttä varsinkin kun hiuksesi ovat nutturalla, että muistutat mielestäni juurikin tuota ranskalaista näyttelijää. (Eräs omista suosikkielokuvistani on Cherbourgin sateenvarjot, jossa Catherinellä on toinen pääosista.) Ihastuttava näyttelijä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vau! Mielelläni muistutan häntä! :)
      On se muuten hassua kun kuulee muistuttavansa jotakuta, nytkin vietin pienen tovin googletellessani ja pohtiessani tuora yhdennäköisyyttä. Kivaa viikkoa! :)

      Ai niin, tuota elokuvaa en ole nähnyt, pitääkin heti laittaa se katselulistalle!

      Delete
  13. Aivan ihania ja nimenomaan päivää piristäviä kuvia! Tsemppiä sulle, toivottavasti ensi viikosta tulee parempi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joskus on kyllä kiva hukuttautua mukaviin hetkiin ja ihaniin muistoihin!

      Eiköhän nämä asiat pian selviä, kiitos paljon! :)

      Delete
  14. Kiitos teille ihanat! <3

    Palaan vielä myöhemmin tänään vastailemaan kaikille, mutta halusin tulla pikaisesti huikkaamaan, miten olettekaan piristäneet muuten ankeita päiviäni!

    ReplyDelete
  15. Ihana hauva ja kivan kesäistä siellä vielä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse asiassa kuvat ovat arkistostani, paikkana kesäinen Jardin des Tuileries ja ajankohta taitaa olla kesäkuu. Hauva on kyllä mielettömän suloinen, ihaniin muistoihin uppoutuminen piristää kummasti! :)

      Delete
  16. Voi ei, ikävää kuulla :(
    Täällä vähän samanlainen viikko menossa.. Täytyy toivoa että kaikki huono fiilis ja huonot asiat kasautuu yhdelle viikolle ja että niistä sitten pääsee eroon. Huh huh.

    Tsemppiä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Veera! <3 Toivottavasti siellä on ollut parempi viikko, jouluisat jutut tuntuvat piristävän vähän synkempääkin mieltä!

      Delete
  17. Lämpimät halit täältä -joka pilvellä on myös se hopeareunus, aina ei onneksi voi sataa <3

    ReplyDelete