Friday 9 November 2012

Pantalons

Eiliseen postaukseen tuli kummastuneita kommentteja ja kysymyksiä siitä, että käytänkö ikinä housuja. Kieltämättä taidan olla aika vannoutunut hametyttö, mutta kyllä silloin tällöin päälläni saattaa nähdä myös farkut tai housut. Vanhoja kuvia selatessani löysin useampiakin asuja, joissa jalassani ovat mustat tai tummansiniset farkut, mutta jostain syystä nuo asut ovat jääneet postaamatta tänne blogin puolelle.
Nappasin arkistosta vanhan kuvan farkkuasuisesta Maijasta Ravintolapäivän tunnelmissa. Myös kesältä löysin useamman kuvan asusta housujen kanssa, etenkin loppukesästä käytin paljon mustia, hieman porkkanamallisia housuja. Totuus kuitenkin on, että eniten käytetyt housuni ovat tällä hetkellä jumppa- ja juoksutrikoot, nytkin postausta kirjoittaessani päälläni ovat jumppahousut ja pitkähkö villaneule.

Olen juuri suuntaamassa ensin keskustaan ja sieltä joogaan, oikein ihanaa viikonloppua sinne!

10 comments:

  1. Kauniita kuvia ja tuo laukku on niin ihana ♥

    Mukavaa viikonloppua sinne!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Reetta, tuo on kyllä varsinainen kesälaukku!
      Ihanaa maantaita! :)

      Delete
  2. Kivalta näyttää housutkin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, pitäisi varmaan postailla näitä asuja hieman useammin, ehkä sitten tulisi välillä myös näitä asuja joissa käytän housujakin! :)

      Delete
  3. Ovatko nuo niitä herkkukuvia Raumalta:)? Minä taasen ajattelin yrittää opetella käyttämään hameita/mekkoja. Niitä kyllä löytyy, mutta arkena niiden käyttö on vähäistä. Viikonloppuna Tallinnassa tein triplat sukkahousukaupat talvimekoille. Joten ei muuta, kun opettelemaan.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuri niitä! :) Avomieheni haaveilikin kuvan nähtyään noista burgereista, me nautiskeltiin ne vieressä sijaitsevassa puistossa auringosta nauttien. Ihania kesämuistoja!

      No niin, nyt sitten vaan hametta arkikäyttöön, ihmettelet pian miten helppoja sukkikset + mekko/hame -yhdistelmä onkaan! :)

      Delete
  4. Minäkin olen aika vannoutunut hameiden käyttäjä, tuntuvat vaan sopivan itselleni paremmin ja ovat muutenkin mukavampia :). Blogissani odottaa sinua pieni tunnustus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kävinkin tuon jo katsomassa, kiitos paljon! Ihanaa saada tunnustus, tallennankin sen heti luonnoksiin jotta varmasti muistan vastata siihen.

      Kivaa alkuviikkoa sinne Berliiniin! :)

      Delete