Monday 21 May 2012

Kysymyshaaste

Viime aikoina olen saanut aivan mielettömän ihania tunnustuksia ja olenkin ollut niistä jokaisesta todella otettu, kiitos paljon!

Tällaisen kysymyshaasteen sain Place for Dreams -blogin kaunottarelta Celinalta.

1. Kuinka pitkä olet?
- En ole kauhean pitkä, 165 cm.

2. Mikä on lempiruokasi?
- Yksi lempiherkuistani ravintoloissa on suuri lautanen täynnä erilaisia mereneläviä, rapuja, simpukoita ja ostereita. Rakastan myös sushia.

3. Mikä on paheesi?
- En juo kahvia, mutta Seven Up Freetä senkin edestä.

4. Millä parilla adjektiivilla ystäväsi kuvaisivat sinua?
- Sosiaalinen ja kontrollinhaluinen.

5. Millä parilla adjektiivilla työ/opiskelukaverisi kuvaisivat sinua?
- Järjestelmällinen ja iloinen.
6. Mikä on mielipuuhaasi viikonloppuisin?
- Lauantaisin lounas kaupungilla, shoppailu, iltapäivänokoset ja hyvä illallinen. Sunnuntaisin poikaystävän kanssa lenkkeily ja elokuvien katselu.

7. Mikä on hiustesi luonnollinen väri?
- Olen jo muutaman vuoden ajan ainoastaan raidoittanut hiuksiani, joten blogin kuvissa taitaa luonnollinen värini aika hyvin jo näkyäkin. Olisiko tämä siis vaaleahko?

8. Mikä on seuraava lomakohteesi?
- Muutaman viikon päästä menemme Pariisiin. Ajatuksenamme on myös vierailla poikaystäväni kummisedän viinitilalla, ja jos aikaa riittää, matkustaa myös Etelä-Ranskaan tapaamaan sinne juuri muuttaneita poikaystäväni sisarta ja hänen perhettään.

9. Mitä ilman et voi elää?
- Lapsuuden perheeni tukea.

10. Mitä piirrettä arvostat ihmisissä eniten?
- Luotettavuutta.

11. Mitä ajattelit ehdottomasti tehdä tulevana kesänä?
- Nauttia auringosta, tutustua uusiin ihmisiin, syödä jäätelöä ja pelata golfia. Kävimme muuten sunnuntaina ensimmäistä kertaa tänä vuonna rangella!
Nämä kysymykset sain taas Life is for Living -blogista, kiitos!

1. Mitkä ovat 3 lempivaatettasi, miksi?
- COS:n pikkumusta, koska siinä on hieman erilainen, mutta silti klassinen leikkaus; Zaran musta puolihame joka pelastaa arkipukeutumiseni; Christelle & Co:n valkoinen silkkipaita, sillä se näyttää kauniilta sekä housujen että hameiden kanssa.

2. Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa?
- Viimeksi lennon aikana juttelimme lomahaaveistamme, itse unelmoin tällä hetkellä ainakin Kööpenhaminasta, New Yorkista ja Lontoosta.

3. Minkä ruuan osaat parhaiten valmistaa / onko sinulla joku ruokabravuuri, mikä?
- Taidan olla parempi leipomaan kuin kokkaamaan, mutta aika usein vieraat ovat kehuneet tekemääni äyriäisrisottoa. Arki-iltaisin valmistan usein erilaisia salaatteja: Paistettu vuohenjuusto salaatin, kirsikkatomaattien, paahdettujen pinjansiementen ja balsamicosiirapin kanssa taitaa olla parasta  osaamaani pikaruokaa.

4. Montako kertaa olet muuttanut?
- Nyt taitaa olla menossa kolmastoista kerta kun muutan.
5. Miten vietät tyypillisesti arki-iltasi?
- Tehden pieniä arkiaskareita, syöden, katsoen televisiota, bloggaillen ja lukien lehtiä.

6. Mitä olet ostanut viimeksi?
- Kävin tänään ystäväni kanssa lounaalla, ostin itselleni salaatin ja Pepsi Maxin.

7. Missäpäin asut?
- Raumalla.

8. Mikä oli unelma-ammattisi lapsena?
- Minulla ei tainnut olla ihan pienenä varsinaista unelma-ammattia. Hieman vanhempana haaveilin ensihoitajan, opettajan ja näyttelijän ammateista.

9. Millaisia ihmisiä arvostat?
- Määrätietoisia ja lämminsydämisiä.

10. Mitä tuotteita olet tilannut netistä?
- Tilaan aika harvoin netistä. Viimeksi tilasin Country Attire -verkkokaupasta Hunterin kumisaappaat.

11. Jos saisit asua missä tahansa, niin mikä paikka se olisi kaupunginosa / maa / kaupunki?
- Minulla on unelmissani että saan seuraavien vuosien aikana asua vielä monissa maissa ja maanosissa ja tutustua eri kulttuureihin ja ihmisiin. Myöhemmin haluaisin kuitenkin asettua jonnekin päin Eurooppaa.
Tykkään kovasti lukea näitä kysymyspostauksia muidenkin blogeista, mutta koska tämä haaste taitaa olla jo kiertänyt useimmissa, jätän sen tällä kertaa jakamatta eteenpäin. Sen sijaan lukisin mielelläni teidänkin kesäsuunnitelmia, miten te vietätte kesän?

Postaus on kuvitettu äitienpäivän kattauksesta otetuilla kuvilla.

16 comments:

  1. Hei murunen, ihanaa kun jaksoit vastailla :)

    Etelä-Ranskasta sitten ihan must tehdä oma postaus, sillä suunnataan sinne heinä-elokuussa miekkosen kanssa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos itsellesi! <3

      Ihan varmasti postailen, jos vain suinkin sinne ehdimme! En malttaisi odottaa että pääsen sinne syömään hyvää ruokaa ja nauttimaan raikasta roséta, kuuman auringon alla totta kai!

      Delete
  2. Kiva postaus! :) Tulipa muten Raumasta mieleen, että mekin raahaudumme perheeni kanssa sinne taas pitkästä aikaa loppukuusta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi että, kiva kuulla! Olisi hauskaa törmätä jossain, tosin, sinut voisin tunnistaa vain laukkujesi perusteella! ;)

      Delete
    2. Voit laittaa mulle puhelinnumerosi osoitteeseen: almaaaaa@luukku.com. :)
      Voin ilmoitella sulle milloin tulemme, niin voisi vaikka nähdä jossain. :)

      Delete
    3. Laitoin sulle mailia! :)

      Delete
  3. Mitään erikoisia lomasuunnitelmia ei meillä ole, ainoastaan loman ajankohta on päätetty. Me aikuiset vietämme kahdestaan ainakin yhden hotelliviikonlopun suomen ulkopuolella, loppuloma menee varmaankin nauttien vapaista, kauppatorista, merestä, kiireettömyydestä ja auringosta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa hyvältä!
      Minustakin meri kuuluu olennaisena osana kesään, suolainen tuoksu ja pieni tuulenvire saavat tuntemaan itsensä lomalaiseksi! :)

      Delete
  4. On todella mielenkiintoisia lukea tämän tyylisiä postauksia ja kiitos muutenkin Maija ihanasta blogistasi! :) Itse vietän tämän kesän töiden parissa, koska vaihdoin juuri työpaikkaa niin ansaitut lomat menivät siinä samalla. Mutta välillä on tehtävä uhrauksia, jos aikoo päästä urallaan eteenpäin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, minä taas haluan kiittää ihanista kommenteistasi! :)
      Onneksi kesäillat tuntuvat pitkiltä ja ainakin minun mielestäni energiaa riittää muutenkin kaksin verroin talveen verrattuna, joten toivon kovasti että ehdit myös nauttimaan kesästä! Ja tosiaan, joskus niitä uhrauksia pitää tehdä, päämäärä mielessä jaksaa puurtaakin! :)

      Delete
  5. Kiva postaus, saa aina vähän erilailla kuvaa bloggaajasta :) Kivaa viikkoa sinne! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että pidit! :) Itsekin tykkään lukea näitä, pääsee vähän pintaa syvemmälle!
      Aurinkoista viikkoa sinne lämpimään!

      Delete
  6. Iiiih! Ihana kakku! Mikä se on? Muutenkin kaunis kattaus ja kiva postaus :)

    Minulla kesäsuunnitelmiin kuuluu pari kaupunkilomaa Pohjoismaissa, toivottavasti pyöräretki Ahvenanmaalle, jätskiä, töitä, auringossa makoilua ja muutama kesätapahtuma :) KESÄ <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos! Kakku on aivan tavallinen täytekakku vadelmahillolla, kermavaahdolla ja vaniljarahkalla täytettynä. Kaulitsin siihen vielä sokerimassan päälle ja lopusta sokerimassasta pyörittelin pikkuveljeni kanssa nuo reunoja kiertävät pallot - kahden taiteilijan vuoksi monen kokoisia koristepalloja! ;)

      Pyöräretki kuulostaa tosi ihanalle, olen joskus pienenä perheeni kanssa sellaisen toteuttanut, mutta pitäisi ehkä suunnitella reissua myös poikaystäväni kanssa, Ahvenamaa on niin mielettömän kaunis kesäaikaan! :)

      Delete
  7. :)Raumalla voisi olla kiva lomailla, mun mies on vaan kerran ajanut siitä ohi kun olemme ajelleet Poriin:)Voisi yhdistää jazzit ja pitsiviikot ja pojat voisivat kätevästi lomailla isänsä luona siinä samalla...

    Mutta oikeasti meidän kesä taitaa mennä enimmäkseen kotona, miehen kolmen viikon loman ajaksi lähdemme Ranskaan Epernayn lähistölle, toiveissa on että samalla matkalla haaviin jäisi kiva maalaismökkiprojekti ( ja pari laatikkoa shamppanjaa kun viimeksi hankitut on jo nautittu loppuun:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa ehdottomasti tulla Raumalle niihin aikoihin, juuri luin että Pitsiviikolla on vaikka mitä kivaa ohjelmaa lapsille! :)

      Epernaykin kuulostaa hyvälle, itse olen haaveillut jo muutaman vuoden sinne pääsemisestä... Ja samalla skumppavarastojen täydennystä, tietenkin! :)

      Delete